Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.234.241.200 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
Saskia Saskia uit Den haag schreef op 2019-03-09:
Prima zwemschool, kleinschalig waardoor er extra aandacht word besteedt aan de kinderen. Ik heb 3 kinderen op zwemles bij Aris en Baris, je ziet echt vooruitgang. De zwem meesters zijn vriendelijk en geven erg goed les. Ze weten precies waar ze mee bezig zijn. Mijn oudste dochter vond het eng/lastig om te duiken, nu is duiken haar sterkste punt sinds ze zwemt bij Aris en Baris. Zij heeft ineen korte tijd haar A diploma behaald. En heeft meer zelf vertrouwen in het zwemmen. Durft ook meer. Ouders die ook een goede en leuke zwemschool zoeken , aarzel niet en schrijf uw kind in.
Prima zwemschool, kleinschalig waardoor er extra aandacht word besteedt aan de kinderen. Ik heb 3 kinderen op zwemles bij Aris en Baris, je ziet echt vooruitgang. De zwem meesters zijn vriendelijk en geven erg goed les.
Ze weten precies waar ze mee bezig zijn. Mijn oudste dochter vond het eng/lastig om te duiken, nu is duiken haar sterkste punt sinds ze zwemt bij Aris en Baris. Zij heeft ineen korte tijd haar A diploma behaald. En heeft meer zelf vertrouwen in het zwemmen. Durft ook meer. Ouders die ook een goede en leuke zwemschool zoeken , aarzel niet en schrijf uw kind in.


Copyright © 2017. All Rights Zwemschool Aris en Baris