Wie zijn wij

Aris en Baris

Wie zijn wij

Wie is Aris

Al ruim 40 jaar zit ik in het zwemonderwijs bij de gemeente Den Haag en ben daar werkzaam als zwemonderwijzer. Het zwemles geven zit in mijn bloed aangezien mijn tante moeder en broer ook zwemles gegeven hebben dus het is met de paplepel ingegoten.
Ik heb echt van mijn hobby mijn werk gemaakt en geef nu nog steeds met veel plezier en liefde zwemles aan kinderen maar ook aan volwassenen. Verder ben ik in het bezit van het EHBO diploma (AED/ Reanimatie / BHV) en nog vele andere en niet geheel onbelangrijk ook het rapporteur diploma.
Door mijn passie voor het zwemmen wilde ik ook iets voor mijzelf. Baris vroeg aan mij of ik wat voelde voor een eigen Zwemschool. Ik was gelijk enthousiast en nu zijn wij alweer meer dan zeven jaar onderweg. Ik ben erg trots om dit met mijn collega/compagnon/vriend Baris te mogen doen.

Wie is Baris

Ik zit al 12 jaar in het zwemonderwijs bij de Gemeente Den Haag en ben daar werkzaam als zwemonderwijzer. Mijn stage heb ik nog gelopen bij Aris.
Ik geef zwemles aan kinderen en volwassenen maar ik wilde meer dan alleen maar zwemles geven bij de Gemeente Den Haag. Ik wilde iets voor mijzelf beginnen en ik dacht als eerste gelijk aan Aris om dit te gaan opstarten. Gelukkig reageerde Aris gelijk enthousiast en kijk waar wij nu staan. In september bestaan wij twee jaar en de Zwemschool loopt als een trein.
Verder ben ik in het bezit van alle diploma’s die je nodig hebt om in een zwembad te mogen werken en voor een eigen zwemschool. Ik heb ook mijn rapporteur diploma zodat ik in andere zwembaden mag gaan kijken of een en ander goed verloopt.
Ik ben erg trots op onze eigen Zwemschool met de mooie naam Aris&Baris en ik zie de toekomst zonnig tegemoet.

Administratieve medewerkers

Irma en Zuhal zijn onze administratieve medewerkers en bij hun kunt U voor betalingen en vragen terecht.
Zuhal is op werkdagen tussen 18:00u en 21:00u te bereiken op: 06-2137 6182
Irma is op werkdagen tussen 19:00 – 21:00 uur te bereiken op: 06-3457 3044